вторник, 23 юли 2013 г.

First Blog Post

След дълга и упорита борба с вътрешното си аз за това дали трябва да имам блог или не, макар и подтикната от външни фактори, имам еднозначен отговор и той е ДА. Смятам тук да публикувам главно неща, свързани с обучението ми в софтуерната академия на Телерик, но и други, които ме вълнуват.

2 коментара:

  1. Тъй като не намерих друго място, на което да изкажа мнението си, ще го направя тук. Блогът е наистина прекрасен! Не е трудно да се долови ентусиазма и силната емоция във всеки един пост! Отделните секции поднасят по един чудесен и вълнуващ начин различна информация, която освен всичко останало е преди всичко ценна и интересна за читателя :) Когато чета блога успявам да си представя картинката на на пръв поглед нищо и никаквия текст побран в няколко реда (за разлика от моя пост, който най-много да те обърка :D), което само по себе си говори много! Примерите по програмиране са доста интересни и завладяващи. Пожелавам ти много успех за напред :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря много! Старая се блогът да изглежда добре, въпреки че често не остава много време за него. При всяка възможност и нова идея ще слагам нещичко повече. Успех и на теб! : )

    ОтговорИзтриване